Oddział I

Witają Biedronki!!!

Grupa pracuje w godzinach:

Poniedziałek, środa: 7.00 – 15.30

Wtorek, czwartek, piątek: 7.00 – 15.00

Konsultacje z rodzicami odbywają się indywidualnie od potrzeb rodziców

WYCIECZKA

6 czerwca z okazji Dnia Dziecka pojechaliśmy na wycieczkę do Parku "Morza, Lądy i Oceany" w Dorożkach.

DZIEŃ MAMY I TATY

24 maja do naszego przedszkola zaprosiliśmy kochanych rodziców aby uczcić ich święto. Dzieci przepięknie recytowały wiersze, śpiewały piosenki i tańczyły z kolorowymi chusteczkami. Wręczyły rodzicom własnoręcznie wykonane laurki i kwiaty. Na koniec "Biedronki" zaprosiły rodziców do tańca,  a potem poczęstowały naszych gości pysznymi lodami.

NASZE MAŁE EKSPERYMENTY

20 maja przyjechał do nas Pan Naukowiec z Akademii Malucha. Za pomocą różnych materiałów i przyborów pokazywał nam ciekawe, czasem dziwne eksperymenty.

SPOTKANIE Z POPIELEM

7 maja dzieci brały udział w ciekawych zajęciach o czasach średniowiecza. Spotkanie prowadziło Podlaskie Stowarzyszenie Rekonstrukcji Historycznych "Trzaskawica".  Dzieci słuchały opowieści, oglądały przedmioty z dawnych czasów, miały możliwość przebrania się w dawne  szaty.

oddzialy