ten rok szkolny

Wewnątrzprzedszkolny konkurs rodzinny „A to moja Polska właśnie

Dnia 28.11.2018r. odbyło się rozstrzygnięcie konkursu plastycznego „A to moja Polska właśnie”.  Zadaniem uczestników było wykonanie pracy plastycznej o tematyce patriotycznej z wykorzystaniem materiałów przyrodniczych.

jeszcze wcześniej

Turniej Wiedzy Przedszkolnej „Mały Geniusz”

Dnia 23 maja 2017 roku w naszym przedszkolu odbyła się XI edycja Turnieju Wiedzy Przedszkolnej „Mały Geniusz”. Wzięło w nim udział 12 dzieci z 6 białostockich przedszkoli (PS 46, PS 42, PS 10, PS 14, PS 35, PS 82). Nasze przedszkole reprezentowali: Lena P. i Olivier Dz. z grupy „Mrówki”. Głównym celem konkursu było: wzbogacenie wiedzy i umiejętności zdobytych podczas edukacji przedszkolnej, rozwijanie umiejętności logicznego myślenia, integracja dzieci z białostockich przedszkoli poprzez zdrową rywalizację.

My First English Song

:)

Dnia 01.03.2017 r. w naszym przedszkolu odbyła się II Edycja Konkursu Piosenki Angielskiej pt: „My First English Song”.

Konkurs recytatorski „Wiersze Jana i Juliana

Dnia 17 marca 2016 roku w naszym przedszkolu odbyła się VI edycja międzyprzedszkolnego konkursu recytatorskiego pt. „Wiersze Jana i Juliana”.